Jäsenyys

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös Suomen Ekonomien jäseneksi. Jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen Ekonomien palvelut ja edut sekä pääset mukaan yhdistyksen toimintaan.

Suomen Ekonomien jäsenyys

Mitä saat?Mitä maksat?
  • Sparrausta työhakemuksen, CV:n ja työsopimuksen laatimiseen sekä palkkaneuvotteluun
  • Uravalmennusta, mentorointia ja coachingia
  • Tapahtumia ja koulutuksia, myös virtuaalisesti
  • Yksilöllistä lakineuvontaa työsuhdeasioissa
  • Tukea yrittäjyyteen
  • Tukea esimiestyöhön
  • Verkostoitumista
  • Talouselämä- ja Ekonomilehtien vuositilaukset ja alennusta Kauppalehden vuositilauksesta
  • If-vakuutusedut
  • Liiton osuus jäsenmaksusta
  • Ekonomiyhdistyksesi maksu
  • Mahdollinen IAET-työttömyyskassamaksu
  • Verovähennys (30% veroprosentilla)
  • Jäsenmaksu (sis. IAET-työttömyyskassamaksun.) on kokonaan verovähennyskelpoinen

Katso tarkemmin jäsenedut

Yhdistyksen jäsenmaksuosuus on 20 euroa vuonna 2018.

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liiton muodostavat 25 ekonomiyhdistystä ja 13 opiskelijayhteisöä. Meitä on jo yli 50 000 ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

Suomen Ekonomit palvelee jäseniään heidän uransa joka käänteessä ja on ekonomien edunvalvoja työelämässä, yhteiskunnassa ja koulutuksessa.

Suomen Ekonomit
Tutustu tapahtumiimme
Järjestämme runsaasti erilaisia tapahtumia. Tervetuloa kehittymään, virkistäytymään ja verkostoitumaan.

LIITTYMISBONUS!

Yhdistys tarjoaa uusille jäsenilleen liittymisbonuksena vapaavalintaisen yhdistyksen järjestämän maksullisen tapahtuman veloituksetta. Bonus on voimassa liittymisestä vuoden ajan.