Yritysvierailu Tamturbolle

Aika: 24.9.2019 klo 17:00 - 19:00
Paikka: Tamturbo, Menotie 1 A, Ylöjärvi

Yritysvierailu Tamturbon Ylöjärven tehtaalle tiistaina 24.syyskuuta 2019

Maailma tarvitsee ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon paineilman tuottamiseksi. Emme voi jatkaa energian tuhlaamista ja ympäristön vahingoittamista nykyiseen malliin.

Ainutlaatuinen Tamturbo Touch-Free™ kompressoriteknologia mahdollistaa luotettavan, energiatehokkaan ja täysin öljyttömän paineilmantuotannon. Suurnopeusturbokompressori, jonka roottori turbosiipineen levitoi magneettikentässä, on Suomalaista insinöörityötä parhaimmillaan.

Kompressori-tuoteperhettä tukee monipuoliset palvelut, siirrettävistä kompressorihuoneista useiden kompressoreiden ympärivuorokautisesti etävalvottuihin ohjausjärjestelmiin. Näin varmistetaan kriittinen paineilmatuotanto ja asiakas voi olla huoletta.

Tamturbolla on jokaisen yrityksen tarpeisiin sopivia ja mukautuvia hankintamalleja, jotka vaihtelevat perinteisestä investoinnista aina palvelusopimukseen, jossa asiakas ei omista kompressoria vaan ostaa heiltä paineilmaa tehtaan kulutuksen mukaan.

Tamturbossa työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen turbotiimi, joka suunnittelee, valmistaa, myy ja markkinoi kompressoreja kotimaahan ja maailmalle globaalin myyntikumppaniverkoston kautta. Tervetuloa tutustumaan Tamturbon tuotanto- ja testaustiloihin sekä tutustumaan ja oppimaan lisää teknologiasta!

Ilmoittaudu 16.9. mennessä.

https://tapahtumat.ekonomit.fi/tamturbo