Viini- ja juustoilta Kauppahallissa

Aika: 23.10.2019 klo 18:30 - 20:00
Paikka: Juustosoppi, Tampereen Kauppahalli

Viini ja juusto ovat herkullisia sellaisenaan, mutta yhdessä nautittuna ne tarjovat mitä upeimman makunautinnon. Juustojen kanssa yhteen sopivat monenlaiset viinit, mm. aromaattiset valkoviinit, keskitäyteteläiset ja täyteläiset punaviinit, raikkaat kuohuviinit sekä makeat jälkiruokaviinit ja väkevöidyt viinit. Maistelemalla erilaisia yhdistelmiä löydät omaan suuhusi sopivimmat makuparit.

Pirkanmaan Ekonomien viini- ja juustoillan aikana pääset vertailemaan Juustosopin Eijan valitsemaa neljää erityyppistä juustoa niille paritettujen viinien kera. Tarjolla myös leipää huippulaadukkaan oliiviöljyn kera. Tastingin vetää viiniasiantuntija Matti Sievänen.

Tule mukaan rentoon verkostoitumisillanviettoon yksin tai seuralaisen kera. Omista makumieltymyksistä ja -aistimuksista on mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa.

Illan aikana on myös mahdollista tehdä herkkuostoksia Juustosopin laajasta valikoimasta.

Jäsenhinta 15 € ja avec-hinta 25 € (normaalihinta 30 €)

Ilmoittaudu 16.10. mennessä