Antti Ketonen - Joululauluni konsertti

Aika: 7.12.2019 klo 15:00 - 16:30
Paikka: Aleksanterin kirkko, Tampere

Iskelmäyhtye Neljänsuorasta tuttu solisti Antti Ketonen tekee valtavan koko Suomen laajuisen joulukonserttikiertueen ja esiintyy Tampereella Aleksanterin kirkossa lauantaina 7.12.2019 klo 15 alkaen.

Olisitpa sylissäni -debyyttialbumillaan kultaa myynyt Antti Ketonen lähtee Joululauluni-kiertueelle nelihenkisen bändinsä kanssa.Konserteissa tullaan kuulemaan kappaleita Ketosen vuonna 2015 julkaistulta joulualbumilta, artistin omia suosikkijoululauluja sekä aivan uusia kappaleita. Yksi uusista kappaleista tulee olemaan mukana Ylen Anna laulu lahjaksi -konsertissa, mutta luvassa on myös Antin omiin joulumuistoihin pohjautuvia lauluja.

Konsertin kesto: 75-90 min

Tapahtuma on tarkoitettu PME:n jäsenille ja heidän aveceilleen (1 avec jäsentä kohti).

Hinta: 15,00 euroa / PME-jäsen ja 25,00 euroa / avec
(norm. 34,50 €)

Kuluton peruutus on mahdollista maanantaihin 2.12.2019 mennessä! Osallistujille lähetetään lähempänä tapahtumaa sähköpostitse tieto lippujen noudosta.

Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan!

Ilmoittaudu: https://tapahtumat.ekonomit.fi/antti-ketonen-joululauluni